Vernieuwen: Verloskundig Centrum Astrea

Vernieuwen, een woord dat door de jaren heen echt bij Astrea is gaan horen. Als team, als praktijk maar zeker in het werkveld zijn we continu bezig om onze kwaliteit te verbeteren. De afgelopen jaren hebben we ons door middel van cursussen en opleidingen verdiept in veel meer dingen dan alleen verloskunde waardoor onze zorg flink uitgebreid is.

 

Naast het begeleiden van zwangerschap, bevalling en kraambed is ons team tegenwoordig ook gespecialiseerd in medische echo’s, kinderwens, gezonde leefstijl, miskraambegeleiding en anticonceptie.

 

Zo hebben we ons van Verloskundigenpraktijk Astrea ontwikkeld naar Verloskundig Centrum Astrea.
Daarnaast is ook onze teamsamenstelling vernieuwd dankzij de komst van Thin in ons team!

Een nieuw logo

Met de nieuwe samenstelling van Astrea én de uitbreiding van onze diensten, vonden wij het hoog tijd om ook onze huisstijl en onze website geheel te vernieuwen.

Het logo is een illustratie van een hart-vorm en de vrucht. Het staat symbool voor geborgenheid en de complete zorg voor een nieuw leven van zowel kind, moeder en partner voor, tijdens en na de zwangerschap.

Daarnaast hebben we gewerkt aan een nieuwe website, nieuwe folders, foto’s etc. Heel wat maanden aan voorbereiding en werk zijn er in gaan zitten maar wat zijn we blij met dit eindresultaat.